NIEUW!!!

Masterclasses Jazz 16+

Exclusieve aanbieding: trio van Jazz! Sensuele, pittige Broadway Jazz … poppy, expressieve Commercial Jazz … en beklijvende Modern Jazz.

Drie lesgevers die dans in- en uitademen.

Schrijf je snel in voor de eerste editie van onze Masterclasses!

Wanneer?

    Zondag 3 maart 2024


Masterclasses?

     12u30 – 13u45: Broadway Jazz door Ignace Vermeulen
     14u00 – 15u15: Commercial Jazz door Eva Joos
     15u30 – 16u45: Modern Jazz door Vicky Vergauwen

Locatie?
    Sporthal Den Draver Zwijndrecht (danszaal)

Leden Jazz & Joy

  • 1 masterclass: €10
  • 2 masterclasses: €20
  • 3 masterclasses: €25

Niet-leden

  • 1 masterclass: €12
  • 2 masterclasses: €24
  • 3 masterclasses: €30

Ignace Vermeulen

Op zijn 6e zette hij zijn eerste dansstappen bij Dansstudio Jazz & Joy. Het bleek een magische plek voor hem, want de passie werd toen als een zaadje in hem geplant. Op 13-jarige leeftijd betrad hij De Kunsthumaniora, geleid door meesters als Guy Pauwels, Min Hee Bervoets en Filip van Huffel.

Studio 100 opende haar deuren na zijn studies, onder leiding van IJvi Hagelstein.
Wat volgde, was een intense carrière met iconen als Samson, Mega Mindy en K3. Hij nam deel aan verschillende tournees door de grootste zalen van België en Nederland met als kers op de taart een aantal optredens in een vol Sportpaleis.

Eva Joos

Op 3-jarige leeftijd startte Eva haar danscarrière bij Eclips en Clapaja, lokale dansscholen in Beveren en Sint-Niklaas. Bij Showcase Academy en The Spot in Gent bouwde ze haar passie nadien verder uit.

“Showcase Academy Tommy Gryson” opende zijn deuren voor haar waardoor ze een heel palmares bij elkaar danste: optredens in het Sportpaleis, met Camille op het podium tijdens de Zomerhit, Tien om te Zien, voorstellingen in de Lotto Arena, Cabaret shows doorheen Vlaanderen en met Hugo Sigal op de planken. Aan podiumervaring heeft deze danseres dus absoluut geen gebrek.

Zelf geeft Eva ook Modern en Commercial Jazz voor tieners en jong-volwassenen. Op die manier deelt ze haar passie nog steeds met velen.

Vicky Vergauwen

Halverwege de jaren 80 begon Vicky te dansen bij Jazz Point, de toenmalige dansstudio van Marc De Jonck en Sonja Kimpen.

Muziek en dans werden al snel de rode draad in haar leven en op 17-jarige leeftijd begon ze zelf dansles te geven aan jonge kinderen. Wat aanvankelijk een hobby was, werd iets als zuurstof en Dansstudio Jazz and Joy werd opgericht.

Honderden dansers vonden de weg naar haar lessen Jazz en Techniek.
Onder leiding van Jac Delsing, Bram De Beul, Filip Van Huffel, Min Hee Bervoets en tal van internationale docenten behaalde ze een Postgraduaat Instructor Dans.
Met amateurdansers vertelde ze verhalen die meerdere prijzen en nominaties opleverden. Samen met haar zussen een ijzersterk team van lesgevers trok ze jarenlang volle zalen, professionele jury’s loofden haar choreografieën meermaals.

Haar gedrevenheid is haar handelsmerk, ze haalt het mooiste in dansers naar boven.

We bring the JAZZ

come join us feel the JOY