Join us

Word lid van onze Jazz & Joy familie  ♥

Inschrijven

Wil je deel uitmaken van onze dansfamilie, aarzel dan niet en vul ons digitaal formulier in. Op die manier verzilver je je plaatsje in één van onze dansgroepen. Ben je niet zeker welke stijl bij je past, kom dan zeker in september gratis proeven van ons aanbod. Onze lesgevers verwelkomen je om al onze lessen uit te proberen. Al doende overtuig je wellicht jezelf!

Heb je nog vragen?

Contacteer ons

De danslessen starten in de week van 9 september 2024.

Trommel vriendinnen en vrienden op om in september te komen genieten van onze proeflessen. We delen gratis danskriebels uit tot 28 september 2024.

Kan jij net als ons al niet meer wachten? Registreer je dan hier!

Gelieve bij inschrijving een voorschot van €10 over te maken naar het volgende rekeningnummer: BE90 0688 9633 8732 (Dansstudio Jazz & Joy vzw) met als mededeling “registratie + naam van de danser”.

Inschrijvingsweetjes

Wij vragen onze dansers om in te schrijven per semester. Dat betekent dat je in september én in januari inschrijvingsgeld betaalt. Aangezien wij er zeker van willen zijn dat onze dansers zo snel mogelijk verzekerd zijn, moet het inschrijvingsgeld uiterlijk eind september (1ste semester) en eind januari (2de semester) in ons bezit zijn. Dansers die op dat moment niet betaald hebben, kunnen in principe niet meer deelnemen aan de lessen omdat wij het risico niet willen nemen dat ze niet verzekerd zijn. Bovendien kunnen wij na die datum ook geen attest meer voorzien voor terugbetaling door het ziekenfonds.

Lidgeld

Periode september – december :

Dansers die in januari al bij ons dansten en lesgeld betaalden:

 • 1 lesuur per week : 60 €
 • 2  lesuren per week : 115 €
 • 3 lesuren per week : 170 €
 • 4 lesuren per week : 225  €

Nieuwe dansers :

 • 1 lesuur per week : 75 € (60 euro voor de lessen + 10 euro verzekering + 5 euro lidmaatschap)
 • 2  lesuren per week : 130 €
 • 3 lesuren per week : 185 €
 • 4 lesuren per week : 240  €

OPGELET : Er wordt slechts 1 keer per gezin lidmaatschap betaald !

Periode januari – juni :

 • 1 lesuur per week :  90 €  (70€ voor de lessen + 10 € Verzekering + 10€ lidgeld)
 • 2 lesuren per week : 155 €
 • 3 lesuren per week: 220 €
 • 4 lesuren per week: 285 €

OPGELET : Er wordt slechts 1 keer per gezin lidmaatschap betaald !

Dit lidgeld omvat de cursussen, de huur van de accommodatie, de verzekering en administratieve kosten.

Financiële tussenkomst

Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming bij het ziekenfonds of ben je in begeleiding bij het OCMW, dan kan je met de UITPAS REYNAERT tegen 1/5de van de prijs bij ons komen sporten. Iedereen kan een UITPAS aanvragen op het gemeentehuis of in de sporthal van Zwijndrecht. Het nummer van je UITPAS vertelt ons of je recht hebt op het verlaagde tarief. Wij vragen je dan ook het nummer van je pas te vermelden op het digitale inschrijvingsformulier. Wij wensen ook een kopie van uw UITPAS om de korting te kunnen toestaan. Twijfel je of je recht hebt op deze pas? Vraag het dan even na bij het OCMW. Vergeet niet je pas jaarlijks te vernieuwen.

Heb je geen UITPAS maar is het financieel toch moeilijk? Laat het ons dan weten, dan zoeken wij naar een geschikte formule in de vorm van een afbetalingsplan.

Elke danser heeft bovendien recht op een tussenkomst van het ziekenfonds bij de betaling van het lidgeld. Als uw inschrijving gefinaliseerd is, ontvangt u daar automatisch bericht van. We geven elke danser de nodige info hierover mee tijdens de eerste lesweken.