Start van een nieuw tijdperk

Beste dansers, ouders en sympathisanten

Na heel wat wikken en wegen, heeft het dansteam besloten om het volgend dansseizoen slechts zéér beperkt terug op te starten. We trekken een kleine stekker uit onze vereniging en roepen zo halt aan een onvergetelijk tijdperk.

27 jaar geleden startten we Dansstudio Jazz & Joy onder de vleugels van de Gezinsbond. De zussen Vicky, Lieve, Inske & Klaartje zorgden er al snel voor dat we met onze dansschool uitgroeiden tot een gevestigde waarde in het verenigingsleven van Zwijndrecht.  We streefden telkens naar beter, naar dat wauw-effect. Met ambitie, energie en creativiteit namen we deel aan wedstrijden, gaven we prachtige voorstellingen, organiseerden we geweldige danskampen, deden we uitdagende masterclasses en mochten we zelfs samenwerken met topchoreografe Min Hee.  We kijken terug op vele deugddoende jaren waarin we onze jeugd en dansers ook mee hebben zien ontwikkelen en opgroeien. Elke dansjuf legde haar eigen accenten in de lessen en choreo’s om zo het beste uit al de dansers te halen.  Als we nu terugkijken naar al onze realisaties, zijn we daar terecht trots op.

Corona heeft ons echter de ruimte gegeven en gedwongen om even stil te staan en na te denken over onze volgende stap in het leven. Vooral het eigen gezinsleven is daarbij op de voorgrond komen te staan.  Met een dubbel maar dankbaar gevoel, nemen we dus afscheid van “den dans” en starten we in september kleinschaliger met een beperkter aanbod.

 

Zo zullen enkel Juf Vicky en Juf Lieve nog enkele lessen opstarten :

  • Vicky zal haar dames behouden op donderdagavond om 21h en wil heel graag nog verder met gemotiveerde dansers uit de dinsdag-en donderdaggroep in een les op donderdagavond voor gevorderden 16+ om 20h. Eventueel zal er nog een uur extra komen voor 12+, afhankelijk van de interesse bij dansers.
  • Lieve behoudt haar zumba en bootcamp lessen nog op maandag en woensdag avond.

 

Alle overige lessen zullen niet terug starten.  Ons team heeft dit jarenlang met veel liefde en plezier gedaan, maar voelt nu dus dat het tijd is voor een volgend hoofdstuk.

We willen dan ook graag iedereen bedanken die er al die tijd is geweest voor ons en geholpen heeft, op welke manier dan ook.

Bedankt Gillaine en René, voor de administratie en het non-stop overzicht, voor de all-round hulp en bijstand al die jaren!  Bedankt, zussen en alle andere dansjuffen: Sarah, Shyfra, Kim, Lieselotte, Sophie, Axana, Kaylee, Soetkin & Kyra om week na week jullie bevlogenheid te delen met zovelen! Geen vraag, noch overuur was jullie te veel, geen verhaal te gek, geen droom onmogelijk!  Bedankt Inge & Inge, Janssens en Janssens, voor de kostumering al die jaren! Eén blik op onze kledijvoorraad in Shurgard bewijst welk huzarenstuk jullie keer op keer neerzetten met en voor ons! Bedankt, Francine, voor je dossierkennis en boekhoudkundige bijstand! Jij wist als geen ander dat je “artiesten” zoiets best uit handen neemt!

Bedankt, ouders, om ons jullie sterren toe te vertrouwen! Het was fantastisch om hen onder onze vleugels te hebben.

Bedankt, dansers, omdat jullie zoveel met ons gedeeld hebben! Wat een weg hebben we met jullie afgelegd! Jullie zijn altijd de belangrijkste bouwstenen geweest en in onze herinneringen zullen jullie dat blijven!

We kijken er naar uit om dit dans tijdperk samen met jullie in alle schoonheid af te sluiten met een toonmoment op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022.

Bedankt voor jullie begrip .

Houd jullie goed!