NIEUWSBRIEF : Start dansseizoen september 2021

Start nieuw dansjaar

Het voorbije dansjaar verliep niet voor iedereen zoals gewenst. We moesten al snel de deur weer sluiten voor heel wat jongeren en volwassenen terwijl we enthousiast bleven lesgeven aan de kleinste dansers binnen onze dansstudio. We hopen dan ook dat we dit dansjaar zonder problemen kunnen opstarten en de dansjuffen samen met jullie naar een mooi afsluitmoment kunnen toewerken. In ieder geval is het de bedoeling dat we vanaf zaterdag 4 september 2021 weer paraat staan om eerst de allerkleinste dansertjes te verwelkomen

Bekijk zeker al eens onze voorlopige lessenrooster op: https://www.jazzandjoy.be/cursussen/lessenrooster/

 

Vernieuwde website met inschrijvingsmogelijkheid

Vanaf vandaag kan iedereen online inschrijven via onze vernieuwde website: www.jazzandjoy.be. Als je je inschrijving voor het volgende dansjaar nog niet voltooide, dan ben je nu nog maar één klik verwijderd om jouw plaats op onze lijsten te reserveren. Laat ons spoedig iets weten want wij bereiden een dansvoorstelling voor. Dat is makkelijker voor ons als we weten hoeveel dansers terugkomen.

Van zodra uw inschrijving online gelukt is, wordt deze aangevuld op onze lijsten.

Data dansoptreden

We kunnen met heel veel enthousiasme zeggen dat de data voor de nieuwe dansoptredens al gekend zijn. Zet deze dus alvast in jullie agenda!

  • 7 – 8 mei 2022:
    Dansoptreden van de kleinste dansertjes (in ’t Waaigat te Burcht)    voor alle zaterdaggroepen en de woensdaggroep (13-14u)
  • 14 – 15 mei 2022:
    Dansoptreden van de grote dansgroepen (in de Sporthal te Zwijndrecht)

De voorbije dansoptredens hadden we het genoegen om jullie steeds te verwelkomen in Ter Vesten, maar daar krijgen we jammer genoeg geen mogelijkheid meer onze show te laten doorgaan. We zijn nu al volop bezig met de voorbereidingen van het toonmoment in mei en we verzekeren dat onze dansers weer de sterren van de voorstelling zullen worden! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! Jullie toch ook?

Woordje van dank voor juf Jona en juf Shyfra

Sinds enkele jaren vormde juf Jona samen met juf Axana een bruisende tandem voor onze kleuterdans op zaterdagochtend. Ze stond elke week met een grote glimlach klaar en ze genoot ervan om de kleinste dansertjes te doen bewegen. We willen juf Jona langs deze weg enorm bedanken voor haar wekelijkse inzet en enthousiasme. We wensen haar dan ook enorm veel succes met haar hogere studies.

Een tweede dankjewel gaat uit naar juf Shyfra die een jarenlange danscarrière binnen onze dansstudio achter de rug heeft. Ze begon als kleine kleuter bij ons te dansen tot ze zelf de leeftijd had bereikt om eerst onze kleutertjes warm te maken voor dans en later onze jongste hiphoppers deed stralen op het podium. We bedanken haar voor de creativiteit en het enthousiasme dat ze elke week meebracht in de lessen. Haar verhaal binnen onze dansstudio kent echter nog geen volledig einde want ze zal vooral achter de schermen van het kleine dansoptreden blijven werken. Haar inzet en enthousiasme blijven we dus nog even koesteren!

 

Tot in augustus!

Ons dansteam geniet nu even van een deugddoende vakantie. Van zodra uw inschrijving via onze website verstuurd is, wordt deze opgeslagen in onze systemen. Half augustus staan we terug paraat.

 

Graag tot dan.