Z-Pas

Dankzij de Z-pas krijgen mensen met een beperkt inkomen de mogelijkheid om aan verminderde tarieven deel te nemen aan jeugd-, cultuur- en sportactiviteiten. Wij als dansstudio Jazz & Joy VZW hebben de engagementsverklaring ondertekend.

Wie komt er in aanmerking :

-          Mensen met een beperkt inkomen

-          Mensen die een 101 op hun ziekenbriefjes hebben staan

-          Mensen die voor schuldbemiddeling klant zijn bij het OCMW.

Ben je niet zeker of je recht hebt op een Z-PAS … loop eens binnen op het OCMW. Daar zit de sociale dienst die zich ermee bezig houdt.

Heb je recht op tussenkomst, maak dan een kopie van de Z-pas die je dan krijgt en steek dit bij in het ‘zip-zakje’ dat je van ons ontvangt  om de betaling in orde te brengen. Je krijgt dan 75% korting op het lesgeld. Let op : de Z-pas moet jaarlijks opnieuw aangevraagd worden en zonder kopie van die Z-pas, kunnen wij de korting niet toestaan.

Wijzelf geven daarenboven nog korting op de aankoop van kledij met ons LOGO en indien er tweedehandskledij voorradig is, dan zal die voor deze groep  voorbehouden worden. Kom je naar onze jaarlijkse eindejaarsdrink? Dan krijg je van ons een tegoedbon voor voor een drankconsumptie.

 logo Z-pas 2016

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>