Start nieuw dansseizoen september 2020 : Zumba volwassenen

Dag enthousiaste dansers,

 

we starten het nieuwe dansjaar zoals we het in juni l.l. geëindigd zijn. Dit wil zeggen dat er maximum 23 personen binnen een volledige danszaal kunnen. Vermits er heel veel mensen willen deelnemen aan de Zumba lessen voor volwassenen en wij ze niet kunnen plaatsen, gaan we wekelijks inschrijven via de website. Dit kan door te surfen naar: http://www.jazzandjoy.be/zumba/

 

Op maandag 31 augustus om 22 u zal deze pagina geopend worden om in te schrijven voor 7 en 9 september 2020. De lijn gaat weer dicht op 2 september om 17 u. Indien de lijsten al vroeger volzet zijn, zal de inschrijvingsmodule versleuteld worden met een paswoord. Dit wil zeggen dat u op dat moment niet kan inschrijven en tussen de aangegeven tijdspanne opnieuw kan proberen. Op 7 september om 22 u kan je dan weer inschrijven voor de lessen van 14 en 16 september enz…   De betaling gebeurt met een 10 beurtenkaart. Deze kaart blijft een jaar geldig.

OPGELET: Er kan slechts 1 les Zumba per week gevolgd worden om toch zoveel mogelijk mensen aan het sporten te houden. Wie zich inschrijft, wordt dan ook in de les verwacht. Indien je toch niet kan, gelieve dan zeker juf Lieve te verwittigen op 0479/869 998.

Tijdig aanwezig zijn, is de boodschap. Wie te laat komt, kan er niet meer in. Breng ook een mondmasker mee.

Wie toch zeker wil zijn van een uurtje sport kan nog inschrijven voor de conditietraining. Op maandag van 21-22 u hebben we nog 5 plaatsen vrij, op woensdag op hetzelfde uur zijn er nog 3 vrije plaatsen en bij de volwassenen dans op donderdag van 21-22 u kunnen er ook nog 5 meedoen.

 

Wij hadden het ook liever anders gezien, maar wij gaan deze methode uitproberen en evalueren.

Hopelijk komt er snel versoepeling.

Wij houden zeker iedereen op de hoogte rond mogelijke veranderingen.

Het Dansteam.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>