Afspraken

KLEDIJ

  • Nieuwe leden onder de 18 jaar worden verplicht om een zwart of donkergrijs T-shirt met LOGO van de dansstudio te kopen. Een T-shirt kost 10 euro en kan via de juf besteld worden.
  • Iedereen heeft ook een zwarte dansbroek met lange pijpen.
  • Iedereen komt naar de lessen met sportschoenen, een dansbroek (kort of lang) en een T-shirt of topje. De kledij moet soepel zitten en de bewegingen niet belemmeren. Wie niet de juiste kledij draagt en kwetsuren oploopt, zal door de sportverzekering niet vergoed worden.
  • Gelieve de kledij en zeker de kledij met LOGO¬† te tekenen alstublieft. Zo kunnen verloren voorwerpen makkelijker terug bij de eigenaar geraken.
  • Om veiligheidsredenen vragen wij om geen grote juwelen te dragen tijdens de lessen. De haartooi mag geen belemmering vormen bij het dansen. Zorg dus dat het haar uit je gezicht is.

 

AANVANG VAN DE CURSUSSEN

Dansers komen hoogstens 10 minuten op voorhand naar het danslokaal en blijven buiten in de gang wachten tot de les begint. Dansers die vroeger komen zijn NIET verzekerd en wij dragen geen enkele verantwoordelijkheid. Ook ouders die hun kinderen komen afzetten, blijven buiten in de gang wachten zodat de les die bezig is, zo weinig mogelijk gestoord wordt.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>