Info

Dansstudio Jazz & Joy besta480116_674249962601195_904622214_nat al meer dan 22 jaar. Ze is ontstaan op initiatief van 4 zussen en hun trotse moeder. Op 30 september 2008 is ze afgesplitst van de Gezinsbond om zo een zelfstandige sportclub te worden binnen de gemeente Zwijndrecht (en Burcht). Dansstudio Jazz & Joy legt niet enkel de focus op kwalitatieve lessen waarbij samenwerking en creativiteit centraal staan. Verdraagzaamheid, respect voor elkaar en inzet van elke danser zijn uiteraard even belangrijk.

Op regelmatige basis worden er optredens of demo’s georganiseerd waarbij iedereen de kans krijgt om zich te tonen voor een groot publiek. Er worden ook kleinschalige nevenactiviteiten georganiseerd om de groepssfeer en het enthousiasme te bevorderen.

 

Dans voor iedereen

10604564_957872824238906_824383801342837400_o

Iedereen is welkom: tieners, jongeren, volwassenen, … we stellen onze deuren open voor jong en oud, klein en groot. De dansstudio wil op die manier een zo groot mogelijk publiek dansend in beweging brengen. Vanaf 4 jaar tot 70 jaar kan iedereen die een danskriebel voelt, bij ons terecht voor jazzdans-lessen  of moderne dans.

Ben je 10 jaar of ouder, dan kunnen onze krachtige hiphop-lessen of lyrical hiphop je misschien bekoren. Zoek je echt iets om aan je conditie te werken en ben je 14 jaar of ouder, dan zijn de stevige aerobic/steplessen beslist iets voor jou. Wil je mee met de trend dan kan je bij ons zumba-lessen komen volgen. Vanaf 8 jaar tot gevorderde leeftijd… allen swingen op latinmuziek en werken zonder het te weten aan hun conditie.

 

Dansgroepen

De dansers worden ingedeeld in leeftijdsgroepen, maar naargelang de dans- en ritmische vaardigheden van de danser kan hiervan afgeweken worden. Ons doel is om iedereen op het meest aangepaste niveau aan het werk te zetten zodat iedereen er ook ten volle van kan genieten en elke les een uitdaging blijft. Alleen de dansjuffen beslissen wie in welke groep terecht komt. Al onze groepslessen worden aangeboden tegen zeer democratische prijzen die voor alle lagen van de bevolking haalbaar zijn.

 

Gratis proefles voor nieuwkomers

Voel je die danskriebel, wil je dolgraag hiphoppen of ben je gewoon op zoek naar een sportieve hobby? Als nieuwkomer mag je altijd gratis enkele lessen uitproberen. Op die manier kan je zélf ondervinden welke dansstijl het best bij je past.

 

De inzet van elke dansers en het opvolgen van het sportreglement zijn de twee sleutels tot succes

image013Om de danscombinaties onder de knie te krijgen, sla je best geen lessen over. Elke week wordt er een nieuw stuk dans aangeleerd die tot een bepaalde choreografie behoort. Afwezigen zullen dan moeite hebben om dit in te halen.

Bij de aerobic/steplessen echter speelt dit niet zo’n rol. Elke week wordt daar een nieuwe combinatie aangeleerd die niet moet onthouden worden.

HET SPORTREGLEMENT:

  • Draag voor je eigen veiligheid sportkledij en degelijke sportschoenen. Wie deze regels niet volgt, kan bij mogelijke sportongevallen geen aanspraak maken op terugbetalingen van de sportverzekering en danst dus op eigen risico. . Je bent immers niet verzekerd wanneer je niet in sportoutfit komt dansen.
  • Kom maximum 10 minuten op voorhand naar de les. De juffen kunnen immers niet iedereen in het oog houden. Kom je toch vroeger, dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de gevolgen.
  • Zorg er ook voor dat je tijdens de les geen kauwgom aan het eten bent.

 

 

Z-Pas

Woon je in Zwijndrecht en heb je recht op de verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds, of ben je in begeleiding bij het OCMW? Dan kan je een vrijetijdspas aanvragen. Met deze pas betaal je minder als je inschrijft voor allerhande activiteiten in de gemeente en ook bij een aantal Provinciale domeinen en musea. De pas kan je op vertoon van een attest van het ziekenfonds verkrijgen op de dienst sociale zaken.  Mensen die bij het OCMW in begeleiding zijn moeten de pas niet aanvragen, ze krijgen die automatisch.Wij als Dansstudio Jazz & Joy VZW stappen mee in dit project en ook bij ons kan er vanaf september 2016 korting bekomen worden bij de inschrijving, op voorwaarde dat we de vrijetijdspas kunnen zien.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>